Wie is Loek de Troubadour

Ik ben een zanger die allerhande liederen ten gehore brengt speciaal voor ouderen. Vooral rustgevende muziek uit vroegere jaren.

Denk hierbij aan liedjes variërend van “Ik heb eerbied voor jouw grijze haren”, “Waarom fluister ik jouw naam nog” via de Duitse “Junge komm bald wieder” en “Buona buona notte” naar de Engelse “Love me Tender” van Elvis en “Lucky Lips” van Cliff Richard om vervolgens af te sluiten met Limburgse liedjes die ik zelf als echte troubadour op gitaar begeleid waarbij je kan denken aan “het Heukske” en vaak als laatste “Geneet van het Leave” om het echt met een positieve gedachte af te sluiten. Voor de complete lijst klik links onder.

Op dit moment treed ik al op bij aardig wat zorgcentra zoals Vivantes,  Zuyderland,Cicero, Meander, Sevagram en sinds kort Envida en Land van Horne en overal wordt ik even welkom terug gevraagd. Ik ben hier pas twee jaar geleden mee gestart en daarom misschien nog niet zo bekend maar daar is nu wel razend snel verandering in aan het komen.

Sinds kort treed ik bij meerder afdelingen op van de KBO Ouderenbond en ook de Zonnebloem.

 

Ook van de feestdagen zoals sinterklaas,kerst en pasen maak ik een leuk bij de tijd passend optreden. Of heeft u een bepaald thema, laat het weten en ik treed voor u op met passende nummers. Denk hierbij aan Vaderdag, moederdag of zoals onlangs "Week van de Eenzaamheid."