Wie is Loek de Troubadour

Loek de Troubadour,  een zanger die allerhande liederen ten gehore brengt speciaal voor ouderen. Vooral rustgevende muziek uit vroegere jaren.

Denk hierbij aan liedjes variërend van “Ik heb eerbied voor jouw grijze haren”, “Waarom fluister ik jouw naam nog” via de Duitse “Junge komm bald wieder” en “Buona buona notte” naar de Engelse “Love me Tender” van Elvis en “Lucky Lips” van Cliff Richard om vervolgens af te sluiten met Limburgse liedjes zoals “het Heukske” en “Geneet van het Leave” om het echt met een positieve gedachte af te sluiten. Voor de complete lijst klik links onder.

Op dit moment treed Loek al bij aardig wat zorgcentra op zoals Vivantes,  Zuyderland,Cicero, Meander, Sevagram, Envida en Land van Horne en De Zorggroep. Overal wordt Loek even welkom terug gevraagd. 

Tegenwoordig treed Loek bij meerdere afdelingen op van de KBO Ouderenbond en ook de Zonnebloem.

Ook ouderen vragen hem steeds vaker voor hun 85 of 90 jarige verjaardag of hun gouden bruiloften etc. Overal waar men graag de oudere muziek hoort.

 

Ook van de feestdagen zoals sinterklaas,kerst en pasen maakt Loek een leuk bij de tijd passend optreden. Of heeft u een bepaald thema, laat het weten en hij treed voor u op met passende nummers. Denk hierbij aan Vaderdag, moederdag of zoals onlangs "Bevrijdingsfeest."